Magnetiseren magnetiseur Ron Malestein Den Haag

Magnetiseur / healer Ron Malestein (Den Haag)
Met meer dan 30 jaar praktijk ervaring!

 

Met welke klachten kan ik je helpen?
Allerlei lichamelijke en psychische klachten (maar ook bij vervelende sportblessures).
Stuur eerst een email met jouw vragen/klachten.

 

Gozondheidadvies
Paranormaal advies

 

Voor meer info over mij:
Zie mijn spirituele podcastserie 'Het spirituele pad' https://www.youtube.com/@ronmalestein


Bij lichamelijke klachten kun je denken aan:
- Energie blokkades
- Pijnverlichting
- Herstel na operatie

- Buikklachten
- Moeheid / lusteloosheid

- Ontstekingen
- Hoge bloeddruk 
- (chronische) Sportblessures


Bij psychische klachten kun je denken aan:
- Stress en burn-out verschijnselen
- Slaapproblemen
- Spanningen, overspannenheid, je leeg voelen
- Onzekerheid / angsten
- Wisselende emoties / laag zelfbeeld


Jouw klachten:

Mail een foto en een kort berichtje met jouw klachten naar: ronmalestein@gmail.com
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.


Probeer 4 of 5 behandelingen:

Tijdens de eerste magnetiseerbehandeling 'voel' ik of ik je verder kan helpen.


Tarief: 30  (20-30 minuten inclusief de behandeling).

Mijn paranormale behandelingen worden niet vergoed. Ik blijf liever onafhankelijk! (Helderziendheid wordt niet vergoed!)

 

DE KRACHTEN VAN EEN MAGNETISEUR

Ron Malestein vertelt:

Een mens kan door diverse levenssituaties behoorlijk uitgeput raken. Er zijn soms momenten dat je van buitenaf hulp moet gaan zoeken omdat je er zelf niet meer goed uitkomt. Eén van de mogelijkheden is een behandeling van de magnetiseur. Een goede magnetiseur heeft door zijn intuïtieve of paranormale gevoeligheid snel een beeld van jouw klachten en persoonlijke levenssituatie. De magnetiseur kan bij allerlei vormen van lichamelijke en emotionele uitputting veel voor je betekenen. Door spanningen, verdriet en stress komen er allerlei energieblokkades in jouw lichaam en in jouw aura. Ik vergelijk dit weleens met een aantal behoorlijk verstopte sloten in een weiland. Zo'n verstopte sloot in het weiland moet doorgestoken worden. Wanneer je in staat bent om met het magnetiseren zo'n blokkade weg te halen, komt er heel snel een verbetering.

JE LEVENSACCU OPLADEN

Een goede magnetiseur is ook in staat om met zijn levenskrachten jouw ‘levensaccu’ op te laden. Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat dit met goed geloof en inbeelding te maken heeft. Dit is echt niet zo. Lees het stukje: ‘Jouw helende handen en het afsluiten van je zonnevlecht’ nog maar eens terug.

Ik heb door de jaren diverse mensen met allerlei vormen van moeheid en stress gemagnetiseerd. Ik durf rustig te zeggen dat zeker 80% van de cliënten van mijn behandelingen behoorlijk opknapte. De ene persoon na twee behandelingen en de andere persoon misschien na acht behandelingen of meer. Dit heeft ook te maken met het feit hoelang je al erg verdrietig of erg moe bent. Een innerlijk probleem van bijvoorbeeld een week is natuurlijk anders dan iets wat al twee of drie jaar of langer speelt. De meeste magnetiseurs zullen je al vrij snel zeggen of ze je kunnen helpen. Een goede magnetiseur kan namelijk zien en/of voelen of er verbetering in het energieveld van jouw aura is gekomen. Dit lijkt misschien allemaal ingewikkeld maar dat is het niet. Ieder mens straalt namelijk een bepaalde hoeveelheid energie uit. En dit kan je na enkele experimenten zelf al snel voelen.

Wanneer je voelt dat je te weinig energieën hebt dan is het raadzaam om eens naar een magnetiseur toe te gaan. Ik wil er wel uit eigen ervaring bij zeggen, geef de magnetiseur wel vier of vijf behandelingen de kans om je gezondheid te verbeteren. Sommige magnetiseurs geven ook extra gezondheidstips. Af en toe krijg ik mensen die denken dat je na vijf of tien jaar last te hebben van bepaalde klachten na één behandeling hersteld bent. Dat is zelden mogelijk. Mijn advies is: denk van tevoren goed na of je voldoende geduld hebt om zoiets als een magnetiseerbehandeling uit te proberen.

MOOIE RESULTATEN

Ik heb zelf heel wat mooie resultaten bereikt. Maar het is niet mijn bedoeling om een hele lijst met resultaten te gaan vermelden. Ik haal de magnetiseerbehandelingen aan omdat dit wel degelijk een goede mogelijkheid is om meer rust in jouw aura te krijgen. Het mooiste is als je via via, een adres van een bekwame magnetiseur krijgt. Er zijn goede magnetiseurs in het land maar helaas ook personen die zich beter niet met deze vorm van healen kunnen bezighouden. Maar dit geldt natuurlijk uiteindelijk voor alles.

Volg vooral je eigen gevoel en intuïtie bij het kiezen van een magnetiseur/paranormaal genezer. Misschien staat er van de magnetiseur een foto op zijn website. Ik ben persoonlijk een voorstander van het plaatsen van enkele foto's op mijn website. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat iemand zich een goed beeld van mij kan vormen. Verwacht ook niet te grote resultaten van een magnetiseerbehandeling. Er zijn geen twee mensen exact hetzelfde. Het is daarom moeilijk om hier een algemeen beeld van te schetsen. Het is mij opgevallen dat naast de magnetiseerbehandelingen het gebruik van geneeskrachtige kruidentheeën en homeopathische middelen heel goed samengaan. Probeer eens iets uit.

© Magnetseur / paragnost Ron Malestein

PRAKTIJK RON MALESTEIN
Paragnost / helderziende Ron Malestein praktijk in Den Haag.

Magnetiseren magnetiseur Den Haag

Magnetiseur Reiki Den Haag