11 t/m 20

Podcastserie: Het spirituele pad met paragnost Ron Malestein.

 

Aflevering 11 | Cursus: paranormale inzichten & oefeningen
In de komende 11 afleveringen van deze gratis basiscursus van het spirituele pad vertelt paragnost/helderziende en magnetiseur Ron Malestein de kijker en luisteraar over het gebruiken en zelf ontwikkelen van enkele spirituele vaardigheden die ieder van ons bezit. Aan de orde komen oa. oefeningen om te leren magnetiseren, jezelf af te sluiten voor allerlei indrukken en energieën, paranormale indrukken opdoen, aura’s zien, oefenen met telepathie (paranormaal communiceren) en klankschalen gebruiken. De oefeningen - die allemaal door Ron worden ingeleid en voorgedaan- zijn zowel individueel als met iemand anders te doen.

 

Aflevering 12 | Cursus: je paranormale zintuigen gebruiken
Introductiecursus paranormale inzichten & oefeningen
Ieder mens is bij geboorte uitgerust met vijf stoffelijke zintuigen. Maar wist je dat ook ieder mens een vijftal paranormale zintuigen heeft? Net zoals bij de normale, stoffelijke zintuigen goed of minder goed ontwikkeld zijn, zo is dat ook bij de paranormale zintuigen. De een ziet beter, de ander ruikt beter. Maar kan ieder mens van geboorte ook al helder ruiken of helder voelen? En zijn deze geestelijke zintuigen scherper te ontwikkelen? Paragnost Ron Malestein geeft antwoord en tips over hoe deze zintuigen te trainen en verder te ontwikkelen.

 

Aflevering 13 | Cursus: magnetiseren, hoe doe je dat? (Deel 1)
In het eerste deel van de cursus magnetiseren leer je hoe je op eenvoudige wijze contact kan maken met je eigen levenskrachten en op welke manier magnetiseren kan helpen om op een speciale manier met de paranormale wereld in contact te komen, pijn te verlichten en herstel te bevorderen.

 

Aflevering 14 | Cursus: magnetiseren, hoe doe je dat? (Deel 2)
In het tweede deel van de cursus magnetiseren gaat paragnost/magnetiseur Ron Malestein dieper in op de kunst van het magnetiseren. Aan de hand van een aantal voorbeelden laat hij zijn hoe je je handen gebruikt - en daarbij je eigen helende energie- bij bestrijding van pijn, vermoeidheid, stress of rusteloosheid.

 

Aflevering 15 | Cursus: jezelf beschermen tegen energie van anderen (Deel 1)
In deze oefening leer je jezelf afsluiten voor energie die anderen aan je overbrengen met behulp van je eigen levensmagnetisme. In de oefening leer je via je handen je zonnevlecht (je buikchakra) te beschermen.

 

Aflevering 16 | Cursus: jezelf beschermen tegen energie van anderen (Deel 2)
In deel 2 gaat Ron dieper in op het beschermen van je energie door gebruik van je aurakrachten. Hij leert je door gedachtenvisualisatie energieën en gedachten van anderen te blokkeren. Het gaat hier niet om de visualisatie zelf maar de innerlijke, aurakrachten die je bewust leert te gebruiken.

 

Aflevering 17 | Cursus: leren gedachten los te laten
Gedachten staan nooit stil, maar middels een paar simpele oefeningen zijn ze soms best goed te beheersen. Door je gedachtestroom te beheersen is er ook meer ruimte voor je paranormale zintuigen. Ron geeft enkele tips hoe je dat kan doen zonder meditatie.

 

Aflevering 18 | Cursus: aura's leren waarnemen (Deel 1)
In deze videopodcast leert paragnost Ron Malestein je derde oog (helderziende oog) te ontwikkelen door rustig op een aura in te zoomen. Neem vooraf altijd 10 minuten de tijd om je even te ontspannen (je innerlijk leeg te maken). Het is een eenvoudige oefening die je eenvoudig aura’s leert zien door objecten te verplaatsen.

 

Aflevering 19 | Cursus: aura's leren waarnemen (Deel 2)
Spirituele podcasts Ron Malestein (helderziende)
In deel 2 geeft Ron je een aantal oefeningen om je zogenaamde derde oog (voorhoofdchakra) te activeren. Hij leert je het het auralicht rond je handen waar te nemen. Ook leuk om samen te gaan experimenteren.

 

Aflevering 20 | Cursus: paranormaal communiceren (telepathie)
Iedereen herkent het wel als iemand belt en dat je precies op dat moment aan iemand zat te denken. Het op paranormale wijze overbrengen van informatie, oftewel telepathie, is het volgende cursusonderdeel waar paragnost Ron Malestein wat meer over gaat vertellen in deze aflevering van de cursus. Hij leert de cursist enkele telepathische oefeningen waar je zelf mee kunt experimenteren.

 

Spirituele podcast Haarlem