21 /t/m 30

Podcastserie: Het spirituele pad met paragnost Ron Malestein.

Aflevering 21 | Cursus: zelf een fles water magnetiseren
Alles bestaat uit energie, zo ook ons stoffelijk lichaam. In deze videopodcast legt paragnost Ron Malestein uit hoe je je levensenergie kan overdragen door bijvoorbeeld een fles water te magnetiseren.

 

Aflevering 22 | Cursus: jezelf leegmaken met een klankschaal
Klankschalen kunnen door het geluid / trilling die ze voortbrengen soms uitstekend van pas komen om je te laten ontspannen of je innerlijk leeg te maken. In deze videopodcast legt paragnost Ron Malestein voor hoe je klankschalen het beste kan gebruiken.

 

Aflevering 23 | Zelf een spirituele studiegroep starten
In deze reeks afleveringen van Het Spirituele Pad geeft paragnost Ron Malestein tips over hoe je zelf aan de slag kan gaan met je eigen spiritualiteit. In deze podcast legt Ron uit waarom het zinvol is om een spirituele studiegroep te starten en hoe je daarmee kan beginnen.

 

Aflevering 24 | waarom een paranormaal dagboek bijhouden?
Veel mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen zoeken naar middelen om een paranormale gave wat verder te ontwikkelen. Beroepsparagnost en magnetiseur Ron Malestein legt in deze blog uit waarom het bijhouden van een dagboekje zinvol kan zijn bij de ontwikkeling/training van je eigen gave.

 

Aflevering 25 | Bezoek van een overledene
Hoe weet je of er een overleden iemand op bezoek is? Er iemand in jouw aura staat? Overledenen komen regelmatig nog even langs om zich even te laten 'zien' of hun aanwezigheid te laten voelen. In deze podcast vertelt paragnost Ron Malestein hoe je kan weten dat er iemand van gene zijde bij jou op bezoek komt en hoe je die persoon al dan niet gewenst toe kan laten.

 

Aflevering 26 | Waarom is er een gene zijde?
Heb je je wel eens afgevraagd of er een hemel is? En hoe die eruit zou zien? Dat is natuurlijk een interessante vraag. De vraag waarom er een zogenaamde gene zijde is misschien nog wel interessanter. Wat is de bedoeling van het overgaan naar de andere kant nadat je incarnatie hier op aarde afgerond is. In deze podcast legt paragnost Ron Malestein uit wat hier nou eigenlijk de bedoeling is en krijg je een blik achter de schermen van de reden van ons bestaan.

 

Aflevering 27 | Je aura of evolutiepunt
Wist je dat je je aura kan vergelijken met een staande lamp met een dimmer? In deze podcast legt paragnost Ron Malestein uit wat hij daarmee bedoet. Ook komen je verschillende leeftijden aan de oorde: je innerlijke en je aardse, stoffelijke leeftijd en dat je meerdere levens nodig hebt om te groeien. Ron legt de evolutie van de mens uit door middel van reïncarnatie.

 

Aflevering 28 | Oefening met een klankschaal
In deze aflevering is het de bedoeling dat de luisteraar leert luisteren en concentreren op het geluid van een klankschaal. Spiritueel schrijver, paragnost en magnetiseur Ron Malestein leert hoe je eerst in een meditatieve toestand komt om vervolgens het geluid van de klankschaal te ervaren en door te laten werken in lichaam en geest. Ter ontspanning en om contact te maken met jezelf en gene zijde.

 

Aflevering 29 | De aura van je woning reinigen
Wist je dat je huis soms bevuild is met ‘slechte’ energie? Of andersom. Dat je voelt dat het ergens gezellig is? Je kan het niet plaatsen vaak, maar je voelt je ergens welkom of niet. Een huis waar een feestje geweest is vibreert anders dan waar knallende ruzie is geweest. Met je eigen energie kun je je levenskracht overbrengen op de materie in je huis. Aan de hand van een wierookstokje laat paragnost Ron Malestein zien hoe je dit doet.

 

Aflevering 30 | Vermijd 'zware' personen of gesprekken
Je herkent ze vast wel, de mensen die altijd zwaar op de hand zijn of moeilijke gesprekken willen voeren. Als goede vriend(in), familielid, kennis of collega wil je natuurlijk graag klaar staan om iemand de helpende hand te bieden. Waarom het soms beter is om een bezoekje kort te houden of afscheid te nemen van iemand wordt uitgelegd in deze podcast van spiritueel schrijver, paragnost en magnetiseur Ron Malestein.

 

Spirituele podcast Utrecht