51 t/m 60

Aflevering 51 | Gedachten, (voor)gevoelens en emoties onderscheiden
Als je je spiritueel begint te ontwikkelen, zul je steeds alerter worden op alles wat er in je lichaam en geest gebeurt. Je zult dan ook ondervinden dat je het lastig gaat vinden om bepaalde zaken die bij je spelen een plaatsje te geven. Veel mensen die af en toe een paranormaal flitsje hebben, plaatsen dit in het hokje 'gedachten' en anderom is een sterke emotie geen paranormale aanwijzing maar een momentopname van je gevoel. Het vergt veel oefening om al deze ontwikkelingen een plaatsje te geven en te onderscheiden. In deze podcast geeft paragnost, spiritueel schrijver en magnetiseur Ron Malestein tips om deze te duiden.

 

Aflevering 52 | Hoe rond je relaties spiritueel af?
Liefdesverdriet kan enorm rauw zijn. Of je er nou wel of niet zelf voor hebt gekozen om de relatie te beëindigen, het leed is vaak ondraaglijk. Over dit onderwerp zijn boeken vol geschreven en het verwerken ervan is voor ieder persoonlijk een eigen verhaal. Of je nou in goede of slechte harmonie uit elkaar bent gegaan, vaak hebben velen heel veel moeite om de ander uit het hoofd te zetten en doorgaan met het eigen leven. In deze aflevering legt paragnost, magnetiseur en spiritueel schrijver uit hoe je door meer zelfliefde de relatie ook spiritueel anders kan gaan bekijken en zo een weg vormt naar een nieuwe toekomst zonder partner.

 

Aflevering 53 | Wat uitleg over tarotkaartlegging
Een tarotkaartlegging is een van de manieren om wat meer proberen inzicht te krijgen in een levenssituatie. Alle kaarten hebben een symbolische waarde en vertellen individueel of in context met andere kaarten iets meer over de vraag die de steller heeft. In deze podcast wordt iets meer verteld hoe dit in zijn werking gaat en wordt er een voorbeeldlegging gedaan met een aantal kaarten.

 

Aflevering 54 | Hoe kom je van je onzekerheid af?
Spirituele podcasts Ron Malestein (helderziende)
In het leven zijn heel veel mensen onzeker en dat is ontzettend jammer want hiermee beperken ze zichzelf vaak. Is daar vanuit spiritueel oogpunt een verklaring voor en hoe kom je er nou eigenlijk vanaf? Een van de belangrijkste punten die mensen vaak moeten ervaren bij hun ontdekking van het eigen spirituele pad. Hoe je hier zelf aan kunt werken legt paragnost/magnetiseur en spiritueel schrijver Ron Malestein uit.

 

Aflevering 55 | Hoe leg je je ego af?
Iedereen kent wel iemand met een dik ego. Grote mond, poenerig verhaal, dikdoenerij. Alles een beetje opgeblazen. Veel mensen worden geboren met genoeg zelfvertrouwen en dringen hun wil en ‘ego’ aan andere mensen op. Aan de andere kant heeft ego ook een zeer positieve kant. In deze podcast legt paragnost Ron Malestein uit dat het afleggen van je ego een belangrijke stap is als je verder wilt op het spirituele pad. Maar hoe doe je dat dan?

 

Aflevering 56 | Je tweelingziel ontmoeten
Heb jij een soulmate in dit leven? Een tweelingziel? Iemand waar je alles mee kan delen en die in alles wat je doet zo ongeveer gelijk denkt en is. Of is het misschien toch een goede vriend? Een gezel waar je het goed mee kan vinden en die je toevallig goed begrijpt? Vanuit spiritueel perspectief legt Ron Malestein, beroepsparagnost, magnetiseur en spiritueel schrijver uit wie mogelijk je tweelingziel kan zijn en wanneer je deze hoogstwaarschijnlijk zal ontmoeten.

 

Aflevering 57 | Jong, spiritueel en op zoek naar antwoorden
Ieder jong mens is op zoek naar zichzelf in een wereld die vol is met veel afleiding en grote verleidingen. Het is niet eenvoudig om in de snelle wereld van vandaag op zoek te begrijpen wie je nou eigenlijk bent en wat je plaats is in deze wereld. In deze column van professioneel coach Robbert Minderhoud reflecteert hij op de problemen en uitdagingen die jongeren op hun spirituele pad ervaren.

 

Aflevering 58 | Wat is het zilveren koord?
In deze aflevering wordt wat meer duiding gegeven aan het zgn. 'het zilveren koord'. Het zilveren koord is een verbindingsdraad/koord tussen ons aards stoffelijk (tijdelijk) lichaam en het (eeuwige) geestelijke lichaam. Tijdens een bijna-doodervaring, bijvoorbeeld vanwege een zwaar ongeluk, blijft dit koord nog intact. Wanneer dit etherisch verbindingskoord ‘breekt’ dan treedt de dood definitief in. Een dokter kan je dan niet meer terug halen. Het geestelijk lichaam (jij dus) gaat naar gene zijde (het hiernamaals). Paragnost Ron Malestein vertelt meer over dit koord waarmee ieder mens is toegerust.

 

Aflevering 59 | Jezelf opladen met je eigen energie
In een van de vorige afleveringen van de podcast demonstreerde paragnost Ron Malestein hoe je door handoplegging jezelf kan afsluiten voor energie van buiten. In deze aflevering laat Ron zien hoe je door handoplegging jezelf ook weer een beetje kan opladen.

 

Aflevering 60 | Je innerlijke leeftijd
Wat is je innerlijke leeftijd en waarin verschilt deze van je aardse leeftijd? In deze podcast legt paragnost, spiritueel schrijver en magnetiseur Ron Malestein uit wat het verschil is en waarom sommige mensen juist door dit verschil in leeftijd erg goed of erg slecht met elkaar kunnen omgaan.

Spirituele Podcast Leiden