61 t/m 70

Podcastserie: Het spirituele pad met paragnost Ron Malestein.

Aflevering 61 | Hoe slaap ik beter in?
Door piekeren en nadenken is het vaak lastig de slaap te vatten. De kunst is dan om je geest tot rust te brengen en je gedachten te minimaliseren. Maar hoe doe je dat als je hoofd gewoon vol zit? In deze podcast geeft paragnost, spiritueel schrijver en magnetiseur de gouden tip om lekker in te slapen.

 

Aflevering 62 | Kan een helderziende zijn eigen toekomst voorspellen?
Lekker makkelijk toch als je helderziende bent? Dan weet je vast ook wat jouzelf in de toekomst te wachten staat en kun je je rustig daarop voorbereiden. Krijgt een paragnost/helderziende waarnemingen over zichzelf of moet ie ook maar wachten wat de toekomst hem of haar brengt. Ron Malestein, beroepsparagnost geeft een antwoord op deze vraag en gaat verder in wat de consequenties zijn van dit beroep voor hemzelf.

 

Aflevering 63 | Word geen lopende boekenkast!
De titel - vooral ironisch bedoeld - geeft de gedachten weer van beroepsparagnost Ron Malestein over het eeuwige 'aarde' studeren en het proefondervindelijk ervaren van het leven. Met name in gevoelskwesties. Hoe bewaak je je balans in je ratio en je gevoel?

 

Aflevering 64 | Voelen dat je bekeken wordt
Je hebt het misschien wel eens meegemaakt. Je loopt op straat en voelt dat je in je rug bekeken wordt door iemand. Niet altijd een fijn gevoel. Beroepsparagnost Ron Malestein geeft uitleg wat er dan precies gebeurt.

 

Aflevering 65 | Hoe is het om paranormaal begaafd te zijn?
Leven als paranormaal begaafde. Een vloek of een zegen? Als je paranormaal begaafd bent, krijg je dan de hele dag indrukken? Deze en andere vragen worden door beroepsparagnost Ron Malestein beantwoord. Hoe is het bijvoorbeeld om naar een concert te gaan? Of om in een restaurant te zitten? Kun je aura's lezen ook 'uit' zetten? In deze aflevering legt Ron uit hoe het is om met deze bijzondere gave te leven.

 

Aflevering 66 | Wat gaat het Watermantijdperk brengen?
De overgang van het Vissen naar het Watermantijdperk is na de tweede wereldoorlog ongeveer ingezet. Ieder tijdperk brengt zo zijn eigen dimensies, evoluties en revoluties met zich mee. De eerste tekenen van deze kentering hebben zich de afgelopen decennia al gemanifesteerd. De opkomst van technologie, nieuwe snufjes en nieuwe communicatiemogelijkheden horen daarbij. Toch staan we pas aan het begin. Wat de toekomst voor mens & maatschappij in dit tijdperk verder gaat brengen, legt beroepsparagnost, spiritueel schrijver en magnetiseur Ron Malestein verder uit in deze podcast.

 

Aflevering 67 | Je woede afreageren
Mensen zijn tegenwoordig behoorlijk ingehouden, hierdoor uiten ze zich niet altijd hoe ze zich voelen. Dat kan uiteindelijk bij iemand tot allerlei klachten leiden; zowel geestelijk als lichamelijk. Het is belangrijk dat mensen zich dus ontladen. In deze podcast vertelt beroepsparagnost Ron Malestein aan de hand van een oefening hoe je dat thuis eenvoudig kan doen.

 

Aflevering 68 | Voorspellende dromen
Iedereen droomt, maar we kunnen ons niet iedere droom herinneren. En als je droomt is het dan fantasie of een droom met toekomstige aanwijzingen? En hoe onderscheid je die dan van elkaar. In deze podcast vertelt beroepsparagnost Ron Malestein over hoe iemand van gene zijde jou een voorspellende droom in kan geven. Hoe dat werkt vertelt hij in deze podcast.

 

Aflevering 69 | De grootte van je aura
Ieder mens heeft een aura, een schakering van lichtkleuren in wolken dat om alles wat energie heeft heen is. Helderziende mensen kunnen een aura lezen. Hier 'zien' ze bijvoorbeeld de gezondheid, emoties en het karakter van iemand. Ron Malestein, zelf beroepsparagnost, magnetiseur en spiritueel schrijver ziet zelf ook aura's. In deze podcast legt hij wat meer uit over de grootte van de aura gekoppeld aan het evolutiepunt.

 

Aflevering 70 | De kasteeltrap
Een column over huizen, kastelen en de natuur. Wat is van jou, wat mag je gebruiken en met welke bagage ga je uiteindelijk de trap op.
Professioneel coach/mentor Robbert Minderhoud: www.robbertminderhoud.nl

Spirituele podcasts Delft