71 t/m 80

Podcastserie: Het spirituele pad met paragnost Ron Malestein.

Aflevering 71 | Kan iedereen helderziend geboren worden?
Is het een verdienste als je paranormaal begaafd bent? Een soort beloning omdat je goed je best hebt gedaan bijvoorbeeld? Of zit het anders? Moet je misschien een beetje extra gaven hebben om meer inzicht te krijgen in het leven en het hiernamaals? Op het spirituele pad zal iedereen moeten leren en ook zijn eigen spirituele gaven moeten ontwikkelen. In deze podcast legt beroepsparagnost Ron Malestein uit hoe het 'uitdelen' van zo een gave nou precies werkt.

 

Aflevering 72 | Beter rotervaringen verwerken
In de praktijk van beroepsparagnost Ron Malestein ziet hij dat zoveel mensen nog vol zitten met rotervaringen en het maar moeilijk achter zich kunnen laten. Veel mensen proberen slechte ervaringen vaak te projecteren op iemand anders terwijl dat vaak niet de oplossing is. Hoe moet je al die rotemoties en slechte ervaringen dan wel uit 'zweten' en hoe voorkom je dat je een spons wordt en het je zelfvertrouwen en zelfbeeld of zelfwaardering aantast? Ron probeert je hier anders naar te laten kijken en geeft wat praktische tips.

 

Aflevering 73 | Naar elkaar toe groeien of uit elkaar gaan
Een relatie heeft soms wat tijd nodig om tot bloei te komen. Soms dooft ie als een kaars uit. Hoe dat beleeft wordt is voor ieder mens anders. Wat moet je met voorgevoelens van verwijdering of een mogelijke breuk. Hoe ga je om met die signalen?

 

Aflevering 74 | Komen alle helderziende waarnemingen uit?
Als je naar een beroepsparagnost of helderziende gaat, of misschien wel een paranormale telefoonlijn belt krijg je te maken met een persoon die voor jou probeert informatie op te halen die jou hopelijk verder gaat helpen. Maar komen al die helderziende waarnemingen nou eigenlijk altijd uit? En zo niet, hoe kan dat dan? In deze podcast probeert beroepsparagnost Ron Malestein uit te leggen waar het succes van een helderziend consult aan kan liggen.

 

Aflevering 75 | Een goed gesprek...over spiritualiteit & maatschappij
Een speciale editie van de podcast! Met als kernvraag: 'waar staan we nou eigenlijk in Nederland op spiritueel gebied?' Hoe staan we ervoor als land? Wat gebeurt er op spiritualiteit op school bijvoorbeeld en waar zouden we nou met zijn allen wat meer aandacht voor moeten hebben? In deze podcast schuift er een nieuw gezicht aan tafel: Richard Michielse. Hij ondervraagt beroepsparagnost Ron Malestein en professioneel coach & mentor Robbert Minderhoud over allerlei onderwerpen die hij in de dagelijkse praktijk ziet en ervaart als zelfbenoemd 'spiritueel beginner.'

 

Aflevering 76 | Waarom voeren volkeren oorlog?
Oorlog is natuurlijk een verschrikkelijk iets. En het lijkt erop dat de mensheid maar niet in staat is om oorlogen op te lossen. Hoe kan dat nou eigenlijk? Waarom blijven mensen oorlog voeren, terwijl ze weten dat het vaak zinloos is? Beroepsparagnost Ron Malestein legt uit.

 

Aflevering 77 | Hoe verkrijg je goed karma?
Veel mensen willen graag weten hoe ze een goed mens kunnen zijn; goed kunnen leven. In het reine komen met jezelf als het ware. Ook veel mensen zoeken de toversleutel hoe ze dat moeten doen. Is dat geld geven aan een goed doel, vrijwilligerswerk doen of mantelzorgen worden? Helaas is er geen eenduidig antwoord te geven op deze vragen. Wij mensen op aarde, ook paragnosten, krijgen maar weinig inzicht in dit soort hogere esoterische zaken. Toch probeert beroepshelderziende Ron Malestein in deze aflevering in te gaan op een aantal lezersvragen over dit thema.

 

Aflevering 78 | Al je gedachten en handelingen worden opgeslagen (Aksaha kronieken)
Niets blijft ongezien, niets blijft ongemerkt. Jouw levenspad en alles wat er met jou gebeurt blijft tot in de eeuwigheid bestaan. Gekke gedachte he? Moet je nou extra op je tellen passen? De zogenaamde Akasha kronieken moet je zien als een bewustzijn dimensie waarin het archief van de ziel in ligt opgeslagen. Beroepsparagnost Ron Malestein legt hier meer over uit.

 

Aflevering 79 | Over spirituele gretigheid
Eigenlijk is ieder mens in het leven spiritueel bezig. De een is daar wat meer bewust van en mee bezig dan de ander. En hoewel een stukje vergeestelijking van jezelf erg mooi is, leef je toch maar gewoon hier op aarde waar de boodschappen gedaan moeten worden, gewerkt en geleefd. Deze podcast, ingesproken door paragnost Ron Malestein gaat over het vinden van maat in je spirituele ontwikkeling.

 

Aflevering 80 | De spirituele route van...Robbert Minderhoud, coach (deel 1)
De rollen zijn omgedraaid! In deze aflevering interviewt beroepsparagnost & helderziend medium & magnetiseur Ron Malestein de producer en co-presentator van 'Het Spirituele Pad', professioneel coach & mentor Robbert Minderhoud. Ron en Robbert gaan in op de levensloop van Robbert en beweegredenen van hem om de videopodcastserie samen met Ron op te zetten en te produceren. Ook vertelt Robbert over zijn persoonlijke leven en over de hobbelige spirituele vorming van zijn eigen leven. Aan de orde komen o.a. de vraag: wie Robbert Minderhoud is, waarom hij spirituele podcasts maakt en voor wie. Of hij zelf spiritueel is en wat hij zoekt in het spirituele en of hij zichzelf als een nieuwetijds persoon ziet. Ook zijn persoonlijk leven komt aan de orde. Uit wat voor gezin komt Robbert en of die spiritueel of aards waren ingesteld. Als laatste vraagt Ron of Robbert weleens op een spirituele website kijkt om voor zichzelf vragen te stellen? Bijvoorbeeld online orakelsites met tarotkaarten, Lenormand kaarten of astrologie websites.

Dit is het eerste deel in een serie van twee.
Website: www.robbertminderhoudcoaching.nl

 

Spirituele podcast Rijswijk