81 t/m 90

Podcastserie: Het spirituele pad met paragnost Ron Malestein.

Aflevering 81 | De spirituele route van...Robbert Minderhoud (deel 2)
In deel 2 van deze aflevering van Het Spirituele pad interviewt Ron Malestein wederom de producer en co-presentator van de serie: professioneel coach & mentor Robbert Minderhoud. Ron voelt Robbert aan de tand over zijn spiritueel leven en gaat dieper in over bijvoorbeeld het delen van en praten over met anderen van allerlei spirituele zaken, over gezondheid en over angst voor de dood. Ook komen thema's over het geloof in voortbestaan, het hiernamaals en reïncarnatie aan de orde. Robbert vertelt over het levensprogramma en het levenslot en over spirituele/paranormale boeken. Uitgebreid wordt gesproken over de paranormale ingevingen van Robbert en eigen ervaring met 'iemand om je heen voelen'.

 

Aflevering 82 | Een goed gesprek...over rouwverwerking
Wederom een speciale editie van de podcast! Met gastpresentator Richard Michielse die het met Ron Malestein (beroepsparagnost) en Robbert Minderhoud (professioneel coach) heeft over de vele facetten van rouwverwerking.

 

Aflevering 83 | 8 vragen over samengestelde gezinnen
Heel veel mensen, gezinnen, maken een scheiding door tegenwoordig. En dan ontstaan er toch vaak weer veel nieuwe relaties met een samengesteld gezin. Veel boeken zijn er over vol geschreven ook. Maar hoe zit het met de spirituele kant van een scheiding en vervolgens het vormen van samengestelde gezinnen. Waarom gaat dat zo vaak fout? In deze podcast probeert beroepsparagnost, helderziende en magnetiseur Ron Malestein een aantal vragen van een luisteraar/kijker hierover te beantwoorden.

 

Aflevering 84 | Lente! Ron gaat bieslook & tuinkers magnetiseren
Een klein experimentje van beroepsparagnost en magnetiseur Ron Malestein ter ere van het begin van de lente. Ron gaat tuinkers en bieslook magnetiseren. Gaan gemagnetiseerde kruiden sneller groeien? Of niet?

 

Aflevering 85 | Nieuwe liefde na meerdere mislukte relaties
In deze aflevering gaan beroepsparagnost/helderziende en professioneel coach Robbert Minderhoud dieper in op de beschadiging die je op kan lopen als je meerdere mislukte relaties achter je hebt. Hoe stel je je weer open voor de liefde en hoe kan je afscheid nemen van het gevoel dat je misschien niet goed genoeg bent om weer iemand te ontmoeten. Wat is hiervan spiritueel gezien de bedoeling?

 

Aflevering 86 | De erfenis & jouw gedachtes
Het verdelen van de erfenis geeft vaak veel gedoe, spanningen en emoties en leidt niet zelden tot grote verdeeldheid binnen families. In deze podcast gaat beroepsparagnost in op deze kwestie en hoe de gedachten en gevoelens kunnen worden ervaren op aarde en aan gene zijde.

 

Aflevering 87 | Hoe richt je je nou echt naar binnen?
Vandaag de dag zijn er allerlei manieren en methodes om rustig te worden, te ontspannen of innerlijke rust te vinden. Toch is er een groot verschil tussen naar jezelf luisteren en je naar binnen te richten. Hoe dat zit legt beroepsparagnost Ron Malestein uit in deze podcast.

 

Aflevering 88 | Jij bent zelf een lichaam van licht
Door de eeuwen heen hebben we door de maatschappij en de kerk een bepaald idee voorgeschoteld gekregen over het leven en de dood. Het idee is dat dit heel gescheiden dimensies zijn, maar is dit wel zo? Beroepsparagnost, magnetiseur en digitaal kunstenaar Ron Malestein vertelt in deze podcast dat er eigenlijk geen scheiding is tussen leven en dood en dat wij op aarde ook al lichtwezens/geesten zijn.

 

Aflevering 89 | Een goed gesprek...over de liefde (derde aflevering)
De derde speciale editie van de podcast! Met gastpresentator Richard Michielse die het met Ron Malestein (beroepsparagnost) en Robbert Minderhoud (professioneel coach) heeft over liefde en gebroken relaties.

 

Aflevering 90 | Je eigen aura-energie gebruiken
Als je aan gene zijde bent, word je je eigen 'huis' of 'gebied'. Denk daar maar eens over na. Een mens evolueert door verschillende levens op aarde en is in wezen zijn eigen huis of lichtlichaam. Ron Malestein, beroepsparagnost legt uit aan de hand van een duidelijk voorbeeld.

 

Spirituele podcast Amsterdam