31 t/m 40

Podcastserie: Het spirituele pad met paragnost Ron Malestein.

 

Aflevering 31 | Voorbestemming: over ontmoeten en afscheid nemen
Geloof jij in voorbestemming? Dat je je aanstaande partner zomaar ineens in de supermarkt tegenkomt en je levenslang bij elkaar blijft? Of dat je plots zwanger blijkt zonder dat je een kinderwens hebt? Hoe komt het dat je ineens ingeplugd wordt bij iemand en er een relatie of vriendschap ontstaat? Of het omgekeerde, dat je niets meer met iemand hebt of bij iemand voelt. Hoe werkt dat met karma en lotsbestemming? Voor jezelf of in je relatie met anderen? Paragnost Ron Malestein legt uit hoe dat volgens hem spiritueel werkt.

 

Aflevering 32 | Ik ben ingeruild voor een jongere vrouw
Soms gebeurt het dat na een langdurige relatie of huwelijk de man in de relatie ineens verliefd wordt op een jongere vrouw. Is dat een bevlieging? Iets tijdelijks wat bij een levensfase hoort of betekent dat het einde van de relatie? Hoe je het ook wendt of keert, deze situatie maakt heel wat los bij iedereen die hiermee te maken heeft en het is ontegenzeggelijk heel zwaar voor de partner die dit meemaakt. Hoe kun je hier spiritueel mee omgaan en de situatie begrijpen en aanvaarden. In deze pittige podcast probeert beroepsparagnost wat uitleg te geven en een steuntje in de rug te geven als je dit overkomt of overkomen is.

 

Aflevering 33 | Wat is de Alziel?
Alle zielen zijn met elkaar verbonden en dit heeft ergens een oorsprong. Noem het het centrale zenuwstelsel van ons bestaan. In deze podcast legt paragnost Ron Malestein uit hoe dit naar zijn eigen inzicht op kosmisch niveau werkt. Ook legt hij uit dat wij in de toekomst steeds beter zullen begrijpen hoe en waarom het leven zo geleefd moet worden zoals het bedoelt is.

 

Aflevering 34 | Werkt een kristallen waarzeggersbol?
Als je wel eens in een spirituele of nieuwetijdswinkel komt, dan zie je vast allerlei ‘gereedschappen’ die mensen gebruiken om hun te helpen op het spirituele pad. Denk aan runenstenen, itjing, tarot of Lenormandkaarten of een dromenvanger. In deze podcast staat beroepsparagnost stil bij het gebruik van een kristallen waarzeggersbol. Centraal staat de vraag of dit nou werkt of niet.

 

Aflevering 35 | Wonderkinderen
Wie kent ze niet de wonderkinderen? Natuurlijk kent iedereen de bekende componisten zoals Frédéric Chopin of Wolfgang Amadeus Mozart die al op jonge leeftijd hemelse muziek wisten te componeren. Ook spreekt iemand als Pablo Picasso, de bekende schilder tot de verbeelding. Vooral in de wetenschap worden wonderkinderen geroemd om hun vermogen bijvoorbeeld ingewikkelde wiskundige of natuurkundige problemen op te lossen. Maar ook in je eigen omgeving ken je misschien kinderen die uitzonderlijk getalenteerd zijn op jonge leeftijd zonder dat er een aanwijsbare reden is. Ze lijken bepaalde talenten en vaardigheden zich compleet eigen gemaakt te hebben. Vanuit spiritueel opzicht is er ook een en ander te verklaren volgens spiritueel schrijver, paragnost en magnetiseur Ron Malestein. Dat legt hij uit in deze podcast.

 

Aflevering 36 | Een verzwakte aura
Helderziende mensen/paragnosten of mensen die aura's kunnen zien, zien vaak aan een aura of iemand gezondheidsproblemen heeft. Aan de aura kan zelfs afgelezen worden waar deze problemen of zwakke plekken zitten. Een helderziende kan dus zien of iemand bijvoorbeeld hormonale problemen heeft of bijvoorbeeld slecht functionerende nieren. In sommige gevallen kan de helderziende zelfs wat tips geven om hier wat aan te doen. In deze podcast legt beroepsparagnost Ron Malestein hier meer over uit.

 

Aflevering 37 | Wat is groepskarma?
“Als je met zijn allen aan hetzelfde spirituele draadje hangt.” Zo zou Ron Malestein, beroepsparagnost, spiritueel schrijver, magnetiseur en digitaal kunstenaar het in zijn woorden eenvoudig omschrijven. Maar wat groepskarma met zich meebrengt aan mooie en minder mooie dingen in het leven legt hij uit in deze podcast van Het Spirituele Pad.

 

Aflevering 38 | Uittreden: een spirituele excursie
Door een zwaar auto ongeluk of een narcose kun je voor een bepaalde tijd uit je stoffelijk lichaam treden. Wat gebeurt er op het moment dat je heel even naar gene zijde gaat en wat ervaar je in uitgetreden toestand? Zijn er planten, dieren of andere mensen? Iedereen wil er een voorstelling van maken, maar wist je dat je vaker bent uitgetreden dan je dacht? Hoe? Moet je bang zijn voor de dood? En maakt het nou eigenlijk uit of je een goed of slecht leven hebt geleefd? Luister naar de podcast van beroepsparagnost, spiritueel schrijver en magnetiseur Ron Malestein.

 

Aflevering 39 | Een introductie in de astrologie
In deze aflevering geeft spiritueel schrijver, paragnost en magnetiseur Ron Malestein een basisuitleg over astrologie aan de hand van de geboortehoroscoop. Hij legt meer uit over de dierenriemtekens en de elementen waar ze toe behoren (aarde, lucht, water, vuur). Ook vertelt hij wat meer over de belangrijkste planeten in de geboortehoroscoop, te weten de zon en de maan en legt hij uit wat het ascendant betekent. Ten slot legt Ron uit hoe je zelf heel eenvoudig de belangrijkste aspecten in je horoscoop kan berekenen. De vragensteller is Robbert Minderhoud.


Aflevering 40 | Psychometrie (helderziende waarnemingen)
Psychometrie of psychoscopie is het waarnemen van gevoelsinformatie aan de hand van een foto of een voorwerp. Dit is voor een paragnost dagelijkse kost. Maar zelf je eigen paranormale gevoeligheid ontwikkelen is niet eenvoudig; wel zeer leerzaam en interessant. Wat kom je zoal tegen als je hiermee aan de slag gaat en waar moet je rekening mee houden wat er met je gebeurt? Het spirituele pad bewandelen lijkt interessant en biedt op het eerste gezicht veel voordelen, maar wat gebeurt er echt met je als je paranormale gevoeligheid toeneemt. In deze aflevering neemt beroepsparagnost je mee op reis en vertelt over de ervaringen die hij dagelijks als mens en in zijn praktijk op doet en hoe hij middels voorwerpen contact maakt met gene zijde.

Spirituele podcast Nieuwegein